«Άρχισα να βλέπω διπλά, μου ήρθαν αίματα από άλλον» – Σοκάρει η μαρτυρία επιζώντα της τραγωδίας των Τεμπών

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία ενός εκ των επιζώντων της τραγωδίας των Τεμπών. Ο λόγος για τον Λάζαρο Παπαζήση που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity ο οποίος μίλησε στο Mega.

«Το τρένο ήρθε 11.07 και μπήκαμε μέσα. Πήγα να πάρω έναν καφέ αλλά είχε κόσμο κα γύρισα σπίτι. Βρήκα στον διάδρομο έναν ελεγκτή στον διάδρομο και του είπα να κόψω εισιτήριο γιατί δεν πρόλαβα νωρίτερα. Μου είπε να πάω ίσως να βρω θέση και θα έρθει. Πήγα, έκατσα, και τότε έγινε ένα μπαμ δυνατό και χτύπησα το κεφάλι. Άρχισα να βλέπω διπλά, μου ήρθαν αίματα από άλλον. Είπα να σπάσουμε τα παράθυρα», ανέφερε αρχικά.

«Πήγαμε να ανοίξουμε την πόρτα αλλά δεν άνοιγε. Πήρε τον πυροσβεστήρα ένα παιδί και έσπασε το τζάμι και πηδήξαμε τότε. Εγώ έσπασα τα πλευρά μου και αρχίσαμε να φεύγουμε από ένα σημείο προς τα χωράφια. Εκεί βρήκα δύο κορίτσια, την Ανυσία και την αρραβωνιαστικιά του Βάιου, που έτρεμαν και έχαναν πολύ αίμα. Τα σκέπασα με μπουφάν. Εγώ έκανα μία μετάδοση στο ίντερνετ τότε», συμπλήρωσε ο κ. Παπαζήσης.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.