Άρχισε η μεγάλη επιστροφή από τις διακοπές – Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια

«Τα κεφάλια μέσα» είναι μια από τις χειρότερες φράσεις που μπορεί να ακούσει ένας εκδρομέας όταν γυρίζει από την άδειά του.

Για πολλούς φαίνεται πως οι μέρες χαλάρωσης τελείωσαν και πήραν τον δρόμο της επιστροφής. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και η αυξημένη κίνηση στα λιμάνια των νησιών του Αιγαίου.

Τα πλοία επιστρέφουν στον Πειραιά, την Ραφήνα και το Λαύριο καταφθάνουν «φορτωμένα» με επιβάτες, ενώ δεν λείπουν και οι καθυστερήσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε καυγάδες, όπως συνέβη το βράδυ της Παρασκευής και στο πλοίο Caldera Vista της Seajet.

Λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής το Blue Star το οποίο επιστρέφει από τη Ρόδο στον Πειραιά, έδεσε στο λιμάνι της Πάτμου και η κίνηση ήταν αυξημένη, ενώ την ίδια εικόνα παρουσίαζαν και τα λιμάνια σε Κώ, Κάλυμνο, Λέρο και Χίο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η κίνηση αναμένεται να είναι σημαντικά αυξημένη αυτές τις ημέρες, ωστόσο δεν αφορά αποκλειστικά όσους επιστρέφουν, καθώς υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που δεν έχει ξεκινήσει η άδεια του και επιλέγουν να κάνουν διακοπές προς τα τέλη του Αύγουστου ή και τις αρχές Σεπτέμβρη.

 

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.