Αρχίζουν οι αλλαγές στο νέο «Πρωινό» του Λιάγκα – Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν…

Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις των συντελεστών του «Πρωινού» για την επόμενη σεζόν παρά το γεγονός ότι Λιάγκας και Σκορδά δεν έχουν ακόμη υπογράψει.

Ωστόσο οι πάντες προεξοφλούν εντός και εκτός ΑΝΤ1 ότι το πρώην ζευγάρι θα συνεχίσει τελικά μαζί με την εκπομπή να γίνεται σχεδόν καθαρά κοινωνική, τα ηνία να περνούν ξεκάθαρα στον Λιάγκα και η Φαίη να περιορίζεται στα εμπορικά και σε κάποια lifestyle.

Η Πετρόγιαννη και ο Τεριάκης θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν και την επόμενη σεζόν ενώ στο πάνελ ίσως προστεθεί και ένα ακόμη άτομο, ο Θάνος Βάγιος που πολλές φορές βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση τη φετινή σεζόν.

Αντίθετα ο Γρηγόρης Μπάκας το πιθανότερο είναι να αποχαιρετήσει την πρωινή ομάδα του ΑΝΤ1 στο τέλος της σεζόν καθώς δεν είχε χημεία ούτε με τους παρουσιαστές ούτε με τους συντελεστές πίσω από τις κάμερες.

Στα μετόπισθεν υπάρχουν και εκεί ζυμώσεις: Θα αξιοποιηθεί περισσότερο η ρεπόρτερ Έλλη Αυξεντίου που θεωρείται το νέο «πουλέν» της εκπομπής.

Η Λίτσα Πατέρα φυσικά και παραμένει στο πόστο της ενώ αθόρυβα έχει ξεκινήσει και η αναζήτηση νέου σεφ για τη θέση του Πέτρου Συρίγου χωρίς να αποκλείεται βέβαια και το ενδεχόμενο να καταργηθεί η στήλη σε μόνιμη βάση και να υπάρχει στην εκπομπή μόνο όταν υπάρχουν τα ανάλογα εμπορικά με γκεστ μάγειρες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.