Άρματα μάχης «έκαναν βόλτα» στον Κηφισό! Τι συνέβη (φωτό & βίντεο)

Εντυπωσιασμένοι οι οδηγοί στον Κηφισό είδαν το πρωί της Τρίτης να κινούνται δίπλα τους οχήματα του Στρατού Ξηράς που μετέφεραν άρματα μάχης

Μπροστά σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο θέαμα βρέθηκαν οδηγοί λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης στον Κηφισό όταν είδαν δίπλα τους οχήματα του Στρατού Ξηράς που μετέφεραν άρματα μάχης.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που οδηγοί είδαν δίπλα τους στον Κηφισό να κινούνται άρματα μάχης καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στις αρχές Μαρτίου

H διαφορά ανάμεσα στα δύο περιστατικά ήταν η αιτία της κίνησης οχημάτων του Στρατού Ξηράς στον Κηφισό καθώς στις αρχές Μαρτίου αυτό είχε συμβεί για την μεταφορά τεθωρακισμένων οχημάτων αναγνώρισης M1117 «Guardian» τα οποία παρέλαβε ο Στρατός Ξηράς μεταχειρισμένα από το απόθεμα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, με τελικό προορισμό το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής όπου πραγματοποιείται η εκπαίδευση των πρώτων στελεχών του Στρατού Ξηράς πάνω στο όχημα, που θα αποτελέσει ένα από τα βασικότερα όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων στη φύλαξη των συνόρων.

Σήμερα, Τρίτη (22/03) αιτία αποτέλεσε η επικείμενη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου την προσεχή Παρασκευή. Τα άρματα μάχης, κατά πληροφορίες, μεταφέρονται στο 301 εργοστάσιο βάσης του Στρατού Ξηράς που βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι πριν από λίγες ημέρες δοκιμαστική πτήση στον αττικό ουρανό είχαν πραγματοποιήσει για τον ίδιο λόγο, τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.