Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Το ιατρικό λάθος που παραλίγο να τον σκοτώσει!

Ο διάσημος ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι λατρευτός από τον κόσμο και ξεχώριζε πάντα για τη φυσική του κατάσταση και το «φουσκωμένο» γυμνασμένο σώμα του.

Ο Σβαρτσενέγκερ χρειάστηκε να κάνει τρεις φορές εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και μίλησε για την τελευταία επέμβαση, την οποία χαρακτηρίζει ως καταστροφική.

Σύμφωνα με την HuffPost, Ο 76χρονος έκανε την τρίτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς το 2019 λίγο πριν τα γυρίσματα του Terminator: Dark Fate, στην οποία έγινε ένα λάθος και παραλίγο να χάση την ζωή του.

«Ξύπνησα και ξαφνικά οι γιατροί ήταν μπροστά μου και έλεγαν, λυπάμαι πολύ, αλλά δεν έμοιαζε με αυτό που σχεδιάζαμε, κάναμε ένα λάθος και τρυπήσαμε το τοίχωμα της καρδιάς και έπρεπε να σας ανοίξουμε πολύ γρήγορα για να σώσουμε τη ζωή σας» είπε ο ηθοποιός ο οποίος σοκαρίστηκε όταν έμαθε τι συνέβη.

Το λάθος αυτό των γιατρών δημιούργησε πρόβλημα στον ηθοποιό ο οποίος προσπαθούσε να φτιάξει τη φόρμα του για τη νέα ταινία. «Η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να γυρίσεις το ρολόι πίσω. Ήταν μια καταστροφή. Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να φύγω από αυτό το νοσοκομείο» είπε ο Σβαρτσενέγκερ

Οι γιατροί του είπαν πως αν δεν ασκήσει τους πνεύμονες του, τότε μια απλή πνευμονία θα μπορούσε να του στερήσει τη ζωή.

Η πρώτη σοβαρή επέμβαση του αγαπημένου ηθοποιού ήταν μια αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας το 1997 την οποία διαδικασία πραγματοποίησε ξανά το 2018.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.