Άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ

Το φυσάει και δεν κρυώνει μία ηλικιωμένη Κωνσταντινουπολίτισσα, στην περιοχή της Αγίας Παρασκεύης, η οποία είδε από την μία στιγμή στην άλλη να κάνουν «φτερά» τα κοσμήματά της, αξίας 1.000.000 ευρώ.

Οι δράστες, που πιθανότατα παρακολουθούσαν την 88χρονη γυναίκα και είχαν πληροφόρηση οτι μέσα στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της οδου Αιγαίου Πελάγους, έκρυβε τον «θησαυρό», τρύπωσαν μέσα και αφού έκαναν «γης μαδιάμ» τα δωμάτια, ξετρύπωσαν τα κοσμήματα.

Η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετα τις 12:30 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Η 88χρονη επέστρεφε απο το σούπερ μάρκετ, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησιάζει και της πιάνει την κουβέντα. Η γυναίκα ανυποψίαστη τον ρώτησε αν είναι απο εταιρεία κούριερ καθώς περίμενε ενα δέμα απο τον γιο της. Ο δράστης απαντησε καταφατικά και ανέβηκαν μαζί στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου.

Ο ένας δράστης την απασχολούσε και οι συνεργοί του έψαχναν τα κοσμήματα

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη: Αποφυλάκιση θα αιτηθεί ο Φιλιππίδης!

Χωρίς η ηλικιωμένη να καταλάβει το παραμικρό, ο άγνωστος άφησε την πόρτα ανοικτή για να μπουν οι συνεργοί του. Την ώρα που ο ίδιος την απασχολούσε στην κουζίνα οι «ποντικοί» σάρωναν τα υπόλοιπα δωμάτια. Λίγη ώρα αργότερα και έχοντας εντοπίσει τα κοσμήματα, των οποίων η αξία αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, οι δράστες έγιναν «καπνός», ενω ο συνεργός που απασχολούσε την ηλικιωμένη, την παράτησε στην κουζίνα και αρχίζει να τρέχει έξω απο το διαμέρισμα.

Δείτε ακόμα:  Σάκης Αρναούτογλου: Στους 45 βαθμούς την Τρίτη η θερμοκρασία στην Αττική! Πότε τελειώνει ο καύσωνας

Η γυναίκα τότε κατάλαβε τι είχε συμβεί και αφού εβαλε τις φωνές κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε την αρπαγή των κοσμημάτων, που όπως κατέθεσε έκρυβε στο υπνοδωμάτιο της.

newsbreak.gr