Αρτέμιδα: Η αποστομωτική απάντηση μαθήτριας για τα όσα συνέβησαν στην παρέλαση!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση μίας μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, η οποία απαντά σε σχόλιο που την αφορά, σχετικά με όσα έγιναν στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αρτέμιδα

Αναλυτικά η Ρ.Μ αναφέρει:

Καλησπέρα, πριν λίγες ώρες πληροφορήθηκα για την ανάρτηση μίας γυναίκας με το όνομα Η. Κ. Εγώ είμαι η μαθήτρια στην οποία αναφέρθηκε η συγκεκριμένη κυρία… Καταρχάς, θα ήθελα να πω τι ακριβώς συνέβη πριν την έναρξη της παρέλασης.

Καθώς, λοιπόν, κατευθυνόμασταν από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας προς την αρχή του κέντρου από την οποία ξεκινάει και η παρέλαση, έτυχε να σπάσει το τακούνι στο ένα από τα δύο μου παπούτσια (να σημειωθεί ότι δεν ήταν ψηλά τα τακούνια που φορούσα). Δυστυχώς, όμως, δεν μπόρεσα να κάνω κάτι άλλο παρά να ξεκινήσω κανονικά την παρέλαση με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης κατάλαβα πως πλέον μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω να παρελαύνω φορώντας τα συγκεκριμένα παπούτσια οπότε και αποφάσισα να τα βγάλω, να τα πάρω στο χέρι μου και να συνεχίσω κανονικά το υπόλοιπο της παρέλασης, ως παραστάτρια, καθώς ήταν τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση.

Για εμένα, η θέση αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική, ήξερα πως έπρεπε να συνεχίσω να παρελαύνω με τον συγκεκριμένο τρόπο διότι θεωρούσα λάθος ξαφνικά απλά να εγκαταλείψω όλους τους υπόλοιπους συμμαθητές μου, με τους οποίους και είχαμε καταβάλει πολλές προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρξει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα την σημαντική αυτή ημέρα. Ωστόσο, απ’ ότι μπορώ να διαπιστώσω, κάποιοι δεν το εκτίμησαν αυτό… Όσο για την φούστα, είναι τελείως άστοχο αυτό που είπε η συγκεκριμένη κυρία και αυτό μπορεί να το συμπεράνει ο οποιοσδήποτε αν δει φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Θα ήθελα επίσης να σημειώσω πως όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει υπάρξει κάποια παρέλαση στην οποία να μην έχω συμμετάσχει, άλλοτε ως σημαιοφόρος, άλλοτε ως παραστάτρια ή και ως απλό μέλος, και αυτό γιατί είναι τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα στους φίλους μου, να παρελαύνουμε μαζί. Νιώθω υπερήφανη για την χώρα μου, για τα κατορθώματα των προγόνων μας και θα συνεχίσω να νιώθω το ίδιο υπερήφανη. Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι για αυτό που έκανα και πρωτίστως δεν θα έπρεπε να ντρέπεται η οικογένειά μου. Ξέρω με τι αξίες και αρχές έχω μεγαλώσει και είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχουν καταφέρει να μου προσφέρουν οι γονείς μου. Βρίσκω πραγματικά ανούσιο το σχόλιό σας.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναφερθείτε ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά μου, ούτε στον τρόπο ντυσίματός μου ούτε σε τίποτε άλλο που να αφορά εμένα. Είχατε χρόνια να παρευρεθείτε σε κάποια παρέλαση. Αντί να απολαύσετε και να θαυμάσετε την σκληρή δουλειά μας, όλων μας, από τους πιο υψηλόβαθμους μέχρι τους καθηγητές και τους μαθητές, κάνατε μία τέτοια κακοπροαίρετη ανάρτηση γιατί; Ως μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, εκτός από το ατελείωτο διάβασμα, πρέπει να ασχολούμαι και με τα σχόλια του καθενός που θέλει να τα βάλει με ένα παιδί 18 χρονών. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο…

Δείτε την αρχική ανάρτηση η οποία “πυροδότησε” τον ξέσπασμα και την αποστομωτική απάντηση της 18χρονης μαθήτριας 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.