Αρτέμιδα: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στον Άγιο Νικόλαο – “Βούλιαξε” η αφετηρία των λεωφορείων! (φωτό)

Σε απροσπέλαστη «Λιμνοθάλασσα» μετατράπηκε γι ακόμα μία φορά  η αφετηρία των αστικών λεωφορείων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.


Όπως αποτυπώνεται στις εικόνες που κατέγραψαν χθες Κυριακή κάτοικοι της περιοχής, ο χώρος της αφετηρίας έχει καλυφθεί πλήρως από μεγάλες ποσότητες νερού που οι ισχυροί νοτιάδες μετέφεραν από την θάλασσα.

Το ύψος του νερού φτάνει μέχρι το κράσπεδο του πεζοδρομίου, καθιστώντας την πρόσβαση στις στάσεις και τα στέγαστρα αδύνατη, ενώ στις εικόνες φαίνεται και ένα βαν το οποίο είναι ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου με το νερό να έχει σκεπάσει σε ύψος τα ελαστικά του οχήματος

Η κατάσταση ανάγκασε τους οδηγούς των λεωφορείων να τροποποιήσουν τα δρομολόγιά τους στην πράξη καθώς τα οχήματα αδυνατούν να προσεγγίσουν τον προβλεπόμενο χώρο στάθμευσης και να αναγκάζονται να αποβιβάζουν και να επιβιβάζουν το κοινό αρκετά μέτρα πριν από την αφετηρία, σε σημεία που δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και άνεσης των επίσημων στάσεων.

Δείτε τις εικόνες

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.