Αρτέμιδα: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ.100 (φωτό)

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ.100 στην Αρτέμιδα. Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου αναφέρει:

“Η ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ.100 ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και πραγματοποιήθηκε για να αναβαθμίσει το τμήμα αυτό της Αρτέμιδας, να αποτελέσει πόλο έλξης, να ενοποιήσει τα σύγχρονα πολιτιστικού χαρακτήρα δρώμενα, να ελκύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, και, να είναι ιδιαίτερα προσπελάσιμο από τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες.

Η παρέμβαση κινήθηκε στην κατεύθυνση της αειφορίας και προσαρμόστηκε με το φυσικό περιβάλλον, ακολουθώντας και το ανάγλυφο της περιοχής.

Ένας ανοικτός δημόσιος πολυθεματικός χώρος αναψυχής και πρασίνου με πίστα skate, διαδρομή με ταρτάν, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, χώρους ξεκούρασης και πικνικ παραδίδεται με την ευχή να τον απολαύσει ο κόσμος και να διατηρηθεί για καιρό σε αυτή την κατάσταση. Σύντομα ο χώρος αυτός θα είναι διαθέσιμος για όλους!!”

Δείτε ακόμα:  Καθημερινές & πολύωρες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, από σήμερα έως την Παρασκευή (21/5)!