Αρτέμιδα: Θερμόαιμος πυροβολεί συνεχώς!

Μία καταγγελία που θα πρέπει να ερευνηθεί κάνει κάτοικος στην περιοχή της Βραυρώνας, ότι θερμόαιμος πυροβολεί συνεχώς. Μάλιστα όπως γράφει σε ανάρτηση της το τελευταίο μισάωρο έχει ρίξει τουλάχιστον 7 φορές!

Αναλυτικά για το συγκεκριμένο περιστατικό αναφέρει:

Στην περιοχή της 9ης στάσης Βραυρώνας (και πολύ κοντά στο σχολείο…) εδώ και μήνες κάποιος θερμόαιμος πυροβολεί συνεχώς. Το τελευταίο μισάωρο έχει ρίξει τουλάχιστον 7 φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι και πώς, αν είναι άσφαιρα, αν είναι αεροβόλο, αν κάτι πιο μεγάλο, αν απλά “παίζει” αλλά έχει καταντήσει εκνευριστικό και επικίνδυνο.

Οι μεγάλοι άνθρωποι ταράζονται, τα παιδιά φοβούνται, τα ζώα λυσσάνε. Κάποτε που σώσαμε με μια κυρία ένα κακοποιημένο από κυνηγό ζώο από το δρόμο μας τραβούσαν στο Τμήμα για καταθέσεις επειδή κάποιος αστυνομικός είδε την ανάρτηση και έπρεπε λέει να κάνει τη δουλειά του, τώρα μήπως κανείς από τους Αρχόντους της περιοχής που δει την ανάρτηση μπορεί να κάνει κάτι για να μας προστατέψει από το μέγεθος της ανεγκεφαλίας κάποιων κατοίκων αυτής της ταλαίπωρης περιοχής???

Δείτε ακόμα:  Σπάτα- Αρτέμιδα: Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ