Αρτέμιδα: Θλίψη για τον άδικο χαμό του 23χρονου Μάριου

Θλίψη έχει προκαλέσει στην περιοχή ο χαμός του 23χρονου Μάριου σε τροχαίο. Το δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό από τους φίλους του μέσα από τα social media.

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος Αντώνη Φύτρου, ο οποίος αναφέρει:

«Κάθε θάνατος είναι διαφορετικός και αφήνει πίσω του διαφορετικά πράγματα στον καθένα. Καμιά φορά εύκολα και επιπόλαια πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε κάτω από μία ομπρέλα προστασίας και πως δεν μπορεί να μας συμβεί τίποτα.

Ο Μάριος έφυγε όμως στα 23 του χρόνια με τον πιό συνηθισμένο τρόπο και ταυτόχρονα πιο αιφνίδιο για αυτήν την ηλικία.Τροχαίο.

Μία λάθος στιγμή με την μηχανή, σε έναν δρόμο πού είχε οδηγήσει άπειρες φορές στην ζωή τού αρκούσε για να χάσουμε εμείς τον φίλο μάς.

Δεν θα πω τι παιδί ήσουνα θα πω απλά όταν σε πείραζε κάτι απαντούσες πάντα με χαμόγελο!

Ακόμα και όταν σε πιεζα να πουλήσεις την μεγάλη σού αγάπη την Yamaha. Δεν είναι για σένα σού ελεγα. Αντωναρα πετάω χαμηλά μην σε νοιάζει μού απαντούσες με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.Μόνο πού αυτή την φορά πέταξες τοσο ψηλά φίλε μου, πού σε είδανε οι άγγελοι και σε κράτησαν εκεί στον ουρανό!Καλό ταξίδι φιλαρακι θα σε θυμόμαστε έτσι όπως σε ξεραμε χαμογελαστό και καλοσυνάτο.»

Διαβάστε επίσης