Αρτέμιδα: Το τραπέζι του Οικονόμου σε Γεωργιάδη, Πλεύρη, Μπουρνούς, Μάρκου, Μάδη & η συζήτηση για νοσοκομείο στην Αν. Αττική

Μια πολύ καλή παρέα εθεάθη το βράδυ της Τετάρτης στην ακροθαλασσιά της Αρτέμιδας να μιλά χαμηλόφωνα αλλά και να γεύεται ψαρομεζέδες.

Ο λόγος για τον βουλευτή Ανατ. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου ο οποίος είχε προκαλέσει τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να συμφάγουν μαζί με τρεις δημάρχους της περιοχής. Τον Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη, τον Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνού και τον Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημήτρη Μάρκου.

Σύμφωνα με το tomanifesto.gr, η… ψαροκατάσταση συνοδευόταν και από ένα σημαντικό θέμα για την ευρύτερη περιοχή που έχει να κάνει με τη δημιουργία Γενικού Νοσοκομείου.

Η είδηση που βγήκε λοιπόν είναι ότι το συγκεκριμένο χρόνιο αίτημα των πολλών χιλιάδων κατοίκων της περιοχής, θα ικανοποιηθεί πολύ σύντομα και με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.

Όχι, κανείς από τους έξι δεν έθεσε το θέμα χωροθέτησης του Νοσοκομείου, αφού το ζητούμενο είναι η δημιουργία του και όχι ο χώρος που θα υλοποιηθεί!

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.