ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες για 491 θέσεις στην Υγεία – Πώς θα κάνετε ένσταση

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (κλικ εδώ) τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης για την πλήρωση 491 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2019 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 491 θέσεων τακτικού προσωπικού, κατ’ εφαρμογή των 192/2022 και 193/2022 αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Από την Παρασκευή 10/2 οι ενστάσεις
Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων είναι από αύριο έως και την πάροδο της 20ης Φεβρουαρίου και γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ. Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, ειδάλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (κλικ εδώ), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.