ΑΣΕΠ: Εδώ οι αιτήσεις για 775 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία – Τι πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει από σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 η πλατφόρμα των αιτήσεων για την για την προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά στην πλήρωση 775 θέσεων σε νοσοκομεία.

Ειδικότερα, η προκήρυξη αφορά μόνιμες θέσεις και θέσεις με τριετή σύμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η πρόσληψη θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ 5Κ/2023 – Αίτηση

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που δεν είστε μέλη στον ΑΣΕΠ, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή.

Ειδικότερα, η διαδρομή είναι η εξής: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν επίσης ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ 5Κ/2023 – Τι πρέπει να προσέξετε

Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται όταν οι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο εικοσαψήφιος (20ψήφιος) κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ).

Το ΑΣΕΠ σε σχετική ανακοίνωσή του εφιστά την προσοχή των υποψηφίων στην πληρωμή του ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μέχρι την υποβολή αυτής.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.