ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 1ΔΑ/2023 για 500 θέσεις στη Δικαστική Αστυνομία

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023 για την πλήρωση 500 οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (Κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στη “Διαύγεια” (ΑΔΑ: ΨΣΑΛΩ-2ΧΛ), στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης: www.ministryofjustice.gr και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (κεφάλαιο Β΄ και παράρτημα Β΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 08:00, και λήγει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ταχυδρομικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση (κεφάλαια Δ΄ και Ε΄).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΠΕ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.