Ασφάλεια αυτοκινήτου στη Ραφήνα – Πως θα εξοικονομήσεις έως και 40%!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα υποχρεωτικό έξοδο για όλους τους κατόχους οχημάτων και σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά υψηλό που δυσχεραίνει οικονομικά τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών.

Η ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων ή αλλιώς η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική από το νόμο και η μη κατοχή της από τον ιδιοκτήτη του οχήματος επισύρει σημαντικά πρόστιμα καθώς και ποινικές κυρώσεις.

Πως όμως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου με έκπτωση έως και 40%;

Ασφάλεια αυτοκινήτου Onlineγια τη Ραφήνα – Τι εξοικονομείς

Αναζητώντας ασφάλεια αυτοκινήτου onlineγια τη Ραφήνα, εξοικονομείς έως και 40% συνδυάζοντας τις οικονομικότερες ασφαλιστικές εταιρείες και τα αντίστοιχα ετήσια πακέτα τους, σε σχέση με το να επιλέξετε μια μηνιαία ασφάλιση.

Οι τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου στην περιοχή της Ραφήνας ξεκινάνε απόπολύ χαμηλά. Για παράδειγμα ένα Yarisτου 2018, με ασφαλισμένο οδηγό με δίπλωμα 10+ έτη πληρώνει ετήσια ασφάλιστρα για βασική ασφάλιση, μόλις 91,29€!

Αντίστοιχα ένα Hyundaii10 του 2016, θα έχει ετήσια ασφάλιστρα μόλις 94,47€!

Η εξοικονόμηση χρημάτων που θα έχετε φτάνει ακόμα και το 40% στα ετήσια συμβόλαια, καθώς το αντίστοιχο κόστος για μηνιαία, τρίμηνα ή εξάμηνα συμβόλαια είναι αρκετά υψηλότερο σε αναλογία.

Τι καλύψεις μπορείς να έχεις

Σε μια onlineασφάλιση μπορείτε να διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε το συμβόλαιο και να δείτε σε realtimeτις διαφορές στο κοστολόγιο.

Μπορείτε να προσθέσετε νομική προστασία ώστε να είστε καλυμμένος σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει με μια πιθανή αποζημίωση, θραύση κρυστάλλων ώστε σε περίπτωση που σπάσει κάποιος υαλοπίνακας να μπορέσετε να τον αντικαταστήσετε με χαμηλό κόστος ή ακόμα και δωρεάν καθώς και οδική βοήθεια που πάντα είναι χρήσιμη σε αρκετές περιπτώσεις όπως όταν έχουμε πρόβλημα με την μπαταρία, κάποιο σκασμένο ελαστικό, κ.ο.κ.

Επίσης, η ασφάλεια αυτοκινήτου πυρός κλοπής είναι πάντα στις αγαπημένες προτιμήσεις των ασφαλισμένων όπως και η κάλυψη για φυσικά φαινόμενα.

Τέλος, μπορείτε να κάνετε ακόμα και μικτή ασφάλιση – ιδίων ζημιών online που περιλαμβάνει κάλυψη για τις δικές σας ζημιές, σε περίπτωση που έχετε υπαιτιότητα σε ένα ατύχημα.

Γιατί ασφάλεια Online – Ποιος θα σας βοηθήσει σε περίπτωση ατυχήματος

Η ασφάλεια αυτοκινήτου onlineσας εξασφαλίζει αφενός χαμηλές τιμές και πρόσβαση σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες όπου μπορείτε να διαμορφώσετε μόνοι σας το συμβόλαιο όπως ακριβώς το επιθυμείτε και αφετέρου 24ωρη διαδικασία καθώς έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε το συμβόλαιό σας από την άνεση του σπιτιού σας και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο άμεσα στο emailσας!

Σε περίπτωση ατυχήματος ή οποιουδήποτε ζητήματος, είναι πάντα δίπλα σας τόσο η φροντίδα ατυχήματος της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας που έχετε επιλέξει όσο φυσικά και η ιστοσελίδα που θα κάνετε την ασφάλισή σας.

Όλες οι ιστοσελίδες που προσφέρουν ασφάλειες online είναι υποχρεωτικά και κανονικοί πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί πράκτορες, οπότε γνωρίζουν άριστα πως να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε αιτίαση όπως για παράδειγμα ένα τρακάρισμα.

Πως να αποκτήσεις ασφάλεια αυτοκινήτου στη Ραφήνα με έκπτωση

Η διαδικασία απόκτησης ασφάλειας αυτοκινήτου στη Ραφήνα στην καλύτερη τιμή της αγοράς, είναι πολύ εύκολη! Επισκέπτεστε την μηχανή αναζήτησης ασφαλειών του Asfaleies24.gr και εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως και τα στοιχεία του προς ασφάλιση οχήματος (αριθμός κυκλοφορίας, πρώτη άδεια, κ.ο.κ.)

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό έχετε στην οθόνη σας προσφορές από παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες αναλυτικά σας παρουσιάζουν τις καλύψεις τους καθώς και το κόστος για κάθε διάρκεια ασφάλισης (μηνιαίο, τρίμηνο, εξάμηνο και ετήσιο).

Εσείς κάνετε τη δική σας σύγκριση τιμών και καλύψεων, μπορείτε επίσης να προσθαφαιρέσετε καλύψεις και να δείτε πόσο επηρεάζει το τελικό κόστος και στο τέλος προχωράτε στην onlineσύναψη συμβολαίου.

Μετά την πληρωμή των ασφαλίστρων, μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχετε στο emailσας το ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Τόσο απλά, τόσο γρήγορα και τόσο οικονομικά!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.