Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 11χρονη – Η έκκληση της μητέρας για τον εντοπισμό του! (βίντεο)

Νέο συμβάν με οδηγό να χτυπάει πεζό και να εγκαταλείπει το θύμα του τραυματισμένο, συνέβη αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα μιας 11χρονης κάνει έκκληση μέσω της κάμερας του «ALPHA» για τον εντοπισμό ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας που χτύπησε την κόρη της, παραβιάζοντας μάλιστα το «κόκκινο». Στη συνέχεια εγκατέλειψε το μικρό κορίτσι τραυματισμένο και λιπόθυμο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα, είχε πάει με τα δυο παιδιά της για τα σχολικά ψώνια τους. Στο συγκεκριμένο σημείο, μοτοσικλετιστής πέρασε με «κόκκινο» και στην πορεία του χτύπησε με τη μηχανή την 11χρονη στη μέση του δρόμου. Το κορίτσι πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε στην άλλη πλευρά του δρόμου, με τον κίνδυνο να την βρει κάποιο αυτοκίνητο.

Η μητέρα κρατούσε και τα δυο παιδιά της με τα χέρια της τη στιγμή που έχει το συμβάν. Όταν είδε το αγγελούδι της πεσμένο στο δρόμο μέσα σε αίματα και χτυπημένο έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Η 11χρονη είπε μάλιστα στη μητέρα της έχει δεν μπορεί να σηκωθεί, ούσα και ζαλισμένη.

Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» με αυτοκίνητο διερχόμενου οδηγού. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι είχε τραυματιστεί σε όλο το σώμα της και στο πρόσωπό της. Όταν έφτασε η Τροχαία, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας είχε εξαφανιστεί.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο Ειδήσεων του ALPHA:

altsantiri.gr