Αθηναΐς Νέγκα κατά Snik για το Λούβρο: “Το τσογλάνι έχει φράγκα να πάει, αλλά και πάλι μένει στουρνάρι”

Η Αθηναΐς Νέγκα ξέσπασε κατά του Snik εξαιτίας του βίντεο που ανέβασε ο τράπερ, στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να καπνίζει εντός του Λούβρου.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η δημοσιογράφος σχολίασε αρνητικά τον τράπερ, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις, μετά την δημοσιοποίηση του “κατορθώματός” του στο εσωτερικό του μουσείου.

“Οικογένειες, φοιτητές, φιλότεχνοι… Κάνουν οικονομίες για να έχουν την ευκαιρία να δουν τα αριστουργήματα στο Λούβρο και το τσογλάνι όχι μόνο έχει φράγκα να πάει, αλλά να πάει και πάλι να μείνει στουρνάρι. Τα μουσεία υπάρχουν για να δίνουν χαρά”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Ο Snik καπνίζει μέσα στο Μουσείο του Λούβρου φορώντας full face μάσκα και γυαλιά ηλίου – Δείτε το βίντεο

Ο Snik “χτύπησε” και πάλι μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την Τρίτη (23/8). O τράπερ αποφάσισε για άλλη μια φορά να προκαλέσει και φρόντισε να το “διατυμπανίσει” στα social media.

Ο Snik βρέθηκε στο Λούβρο και δημοσίευσε στα Instagram Stories του φωτογραφίες από τα έργα τέχνης του μουσείου. Ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Είχε το θράσος να καπνίσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο του στο εσωτερικό του εκθεσιακού χώρου και μάλιστα να αναρτήσει βίντεο να ξεφυσάει τον καπνό, ενώ περιφέρεται… φορώντας full face μάσκα και γυαλιά ηλίου.

Ακολουθεί το βίντεο που ανέβασε ο Snik

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.