Αθηνά Λαδοπούλου: Στάση ζωής η συμμετοχή στα κοινά από την πρώτη γραμμή στο πλάι του Ευάγγελου Μπουρνούς

Η Αθηνά Λαδοπούλου έχει γεννηθεί στη Ραφήνα, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα. Είναι απόφοιτος Δημόσιας Νοσηλευτικής Σχολής με μετεκπαίδευση στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος.Τα τελευταία χρόνια ασχολείται διαρκώς με τα κοινά στηρίζοντας δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικές προσφέροντας ενεργά στην αναβάθμιση του πολιτισμού στην περιοχή του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Η ανακοίνωση της συμπόρευσης της Αθηνάς Λαδοπούλου με τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς αναφέρει:

«Αξιολογώντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής και την μεγάλη συμβολή της στην προώθηση και οριστική δρομολόγηση των απαραίτητων μεγάλων έργων στον τόπο μας με κορυφαίο επίτευγμα την οριστική λύση στο αποχετευτικό ζήτημα, αλλά την έλευση της αστικής συγκοινωνίας στη Δημοτική Κοινότητα Ραφήνας, καθώς και την ανάδειξη του δήμου μας ως σημείο αναφοράς πολιτιστικών δράσεων, δημοσιοποιώ την απόφασή μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγάπησα.
Η απόφαση αυτή συμμετοχής στα κοινά από την πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των ζητημάτων αποτελεί στάση ζωής για μένα και την οικογένειά μου, αλλά και διαδικασία προσφοράς στον τόπο που αγαπώ».

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Διαβάστε επίσης