«Αθώος» δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης – Τι λέει η δικηγόρος του

«Αθώος» δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία βιασμού και ξυλοδαρμού σε βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου. Η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή μίλησε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

Ειδικότερα, η κα Σταματίνα Μαλλά δήλωσε: «Δεν έχουμε λάβει ακόμη την δικογραφία και οτιδήποτε μαθαίνουμε είναι από πληροφορίες που λαμβάνουμε διάσπαρτες από το διαδίκτυο. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ σε φήμες. Θα πρέπει να τοποθετηθώ πάνω σε μία δικογραφία ή σε ένα κατηγορητήριο που μπορεί να έχει η να μην έχει ακόμη υπάρξει, γιατί δεν έχει κληθεί ο κύριος Γεωργούλης από τις αρχές ακόμη».

«Την δικογραφία θα την λάβουμε μετά την Πέμπτη. Έχουμε κινήσει τις διαδικασίες να την λάβουμε γιατί θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να πάει να απολογηθεί και να πει τη θέση του στις αρμόδιες αρχές του Βελγίου. Μέχρι να λάβουμε την δικογραφία δεν ξέρουμε καν τι είναι αυτό για το οποίο κατηγορείται» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στη ψυχολογία του Αλέξη Γεωργούλη, η κα Μαλλά επεσήμανε: «Όπως θα ήταν οποιοδήποτε ανθρώπου μπορεί να έχει μια τέτοια κατηγορία αδίκως! Δηλώνει αθώος, θα αποδείξει την αθωότητά του του!»

tlife.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.