Αττική Οδός: Εκτεταμένες εργασίες Βαριάς Συντήρησης Μεταξύ του Κόμβου Λεονταρίου & Κόμβου Κάντζας

Σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες Βαριάς Συντήρησης στην Αττική Οδό κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες:

Μεταξύ του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος 16/ Υ7) και του Κόμβου Κάντζας (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.

Στην περιοχή του Κόμβου της Λ. Κύμης (Κόμβος 10) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κλειστή θα παραμείνει, από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 14/06 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 15/06, η έξοδος της Αττικής Οδoύ προς τη Λ. Κύμης (Κόμβος 10) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην επόμενη έξοδο του Κόμβου της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αεροδρόμιο έως την επόμενη έξοδο της Λ. Κύμης.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.