Αττική Οδός: Κλειστός συνδετήριος κλάδος στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα

Κλειστός ο συνδετήριος κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, προς Ελευσίνα, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα – Κέντρο (Κόμβος 16).

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης, στην Αττική Οδό, κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 19/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 20/04/2024, ο συνδετήριος κλάδος προς Ελευσίνα (Κόμβος 16), στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης με προορισμό την Ελευσίνα μπορούν να εισέλθουν μέσω της εισόδου προς Ελευσίνα του κόμβου της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).

Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Αττική Οδό από τον κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κινηθούν ευθεία και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), από όπου μπορούν να κάνουν αναστροφή, να επανεισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο, μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.