Χαϊκάλης: Σιχάθηκα, είδα ανθρώπους να μιλάνε χωρίς κανέναν λόγο, φαγώθηκαν για το αν μιλάω με τον Φιλιππίδη

Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξένησε για πρώτη φορά κάμερα εκπομπής στο σπίτι του στο Κατάκολο, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Δύο στη Μία», ο ηθοποιός μίλησε για την «ανθρωποφαγία» προς το πρόσωπό του, τη στάση του απέναντι στην υπόθεση Φιλιππίδη, με τον οποίο και έχει κρατήσει επαφές, αλλά και την αστρολογία.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη, που θα μεταδοθεί σε δύο μέρη το Σάββατο και την Κυριακή, δημοσιεύτηκε στο Instagram της εκπομπής.

Για το αν του λείπει η Αθήνα, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Ούτε κατά διάνοια, δεν το φανταζόμουν ότι θα έρθει μια θεία φώτιση να μου πει “ξέρεις κάτι; Σήκω και φύγε γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει. Αυτή την ανθρωποφαγία, αυτό το ότι ξαφνικά λέμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε ο ένας για τον άλλο… προέχει να είμαι άνθρωπος και όχι ηθοποιός».

Δείτε το απόσπασμα

«Δεν μπορώ να συζητάω πια για αστρολογία, γιατί δεν μπορώ να συζητάω για κάτι, το οποίο ο άλλος δεν το γνωρίζει» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Συνεχίζοντας, ο ίδιος επανήλθε στον λόγο που έχει απογοητευτεί από τη στάση πολλών ανθρώπων, που στάθηκαν απέναντί του τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων και για την απόφασή του να μιλάει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«”Ο Χαϊκάλης λέει “καλημέρα, θα τον τσακίσουμε γιατί έχει συννεφιά”. Έχουν φαγωθεί τώρα αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Να μην τον πάρω τηλέφωνο σε μια δύσκολη στιγμή τηλέφωνο και αντ’ αυτού να του δώσω μια κλωτσιά και να τον πάω ακόμα παρακάτω; Σιχάθηκα, είδα ανθρώπους να μιλάνε που δεν έχουν κανένα λόγο να μιλήσουν» είπε σχετικά με αυτό.

«Σήμερα το κέρδος μου από την πολιτική, είναι ότι κανένας δεν μπορεί να με κοροϊδέψει» τόνισε τέλος, ο Παύλος Χαϊκάλης.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.