“Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”: Ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται

Εντατικά γυρίσματα ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” με τον Τάσο Χαλκιά να εντάσσεται επίσημα πλέον στο καστ της σειράς μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Τάσος Χαλκιάς αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αποχωρεί, όχι μόνο από τη σειρά αλλά και από την Αττική, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του

Έτσι, από τη Δευτέρα το πρωί ο Τάσος Χαλκιάς συμμετέχει επισήμως στα γυρίσματα του σήριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” όπου θα υποδυθεί τον αδερφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με την παλαιότερη επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ:

“Λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς” έτσι κατέστη αναγκαία η αντικατάστασή του. Ο ίδιος ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας στην εκπομπή του Open την Πέμπτη, είχε επιβεβαιώσει την πρόταση που του έγινε και μάλιστα είχε πει ότι το βλέπει θετικά.

Δείτε ακόμα:  Θύελλα αντιδράσεων από ηθοποιούς για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πώς το μάθατε, πότε το προλάβατε; Πριν από μια ώρα, μιάμιση ο κ. Καραγιάννης μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο, ο οποίος ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κ Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει” είχε πει και παράλληλα είχε τονίσει: “Φυσικά το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά… Δεν ξέρω λεπτομέρειες, ούτε πότε θα αρχίσουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε και θα είμαι, αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά που μου αρέσει”.

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: «Μανία εκδίκησης» καταλογίζει σε καταγγέλλουσα – Τι είπε στην απολογία του

thetoc.gr