Χαμός με τον πατέρα Κλεομένη: “Δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού – Να σας πονέσει και να σας τσούξει!”

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν γνωρίζω ούτε τον ίδιο, ούτε τη γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του. Δεν τον έχω συναντήσει, δεν ξέρω την οικογένειά του. Αφού δεν έχω γνωρίσει την οικογένειά του, πώς να ξέρω την 22χρονη κόρη του;», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο «πατήρ» Κλεομένης, ο οποίος, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει ο πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων παλαιοχριστιανών της Κορινθίας, είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης κόρης της οικογένειας.

Μιλώντας σε απευθείας μετάδοση από χωριό της Μεσσηνίας, ο ρασοφόρος, που σημειωτέον έχει επισημανθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος ως απατεώνας και μη φέρων κανονικά το σχήμα, είπε ακόμη: «Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει ούτε τι κάνει στη ζωή του. Δεν θα με μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε. Ποιος σε έβαλε, ρε φίλε, να με μπλέξεις;».

«Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής, θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο και μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006. Είμαι ιερέας της ορθοδόξου εκκλησίας. Δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός, όπως με αποκαλείτε», είπε ο «πατήρ» Κλεομένης και στα επίμονα ερωτήματα εάν είναι κανονικός ιερέας, απάντησε: «Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Έχω ήδη πάει στη φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στη φυλακή. Τη βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στη φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω “γραμμένες” όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω».

Μιλώντας αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή, ο συνήγορος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου παλαιοχριστιανού είπε ότι δέχεται το ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι πριν από 10 ημέρες σε κατάθεσή του είπε ότι ο ρασοφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης, όμως, σύμφωνα με όσα έχει πει στον ίδιο, «ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του είναι κάποιος από το περιβάλλον του “πατρός Κλεομένη”». Επιπρόσθετα, ο δικηγόρος του κ. Καλαϊτζιδάκη τόνισε ότι θα ζητήσει αντίγραφο όλων των καταθέσεων, ώστε να γνωρίζει επακριβώς τι έχει κατατεθεί στις Αρχές από τον πελάτη του.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.