Χαμός on air! Θεοδωρόπουλος σε Καινούργιου: «Έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο» – «Είστε απλά γελοίος» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος προκάλεσε χαμό το πρωί της Τετάρτης στην Super Κατερίνα με μια φράση που είπε απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο δικηγόρος αποχώρησε από το παράθυρο και ακολούθησε μια σχετική αναστάτωση, με την παρουσιάστρια να είναι αρκετά εκνευρισμένη.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha για να μιλήσει για την υπόθεση του Κολωνού. Κάποια στιγμή, όμως, είπε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

Ο δικηγόρος έφυγε από το τηλεοπτικό παράθυρο και ακολούθησε χαμός, με την Κατερίνα Καινούργιου να «εκρήγνυται» στον αέρα. «Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι, ένας άνδρας υποτίθεται, απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική». είπε η παρουσιάστρια.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί. Το κλείνουμε», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.