Χαμός στην Βρετανία με εταιρεία καθαριότητας που χρησιμοποιεί γυμνές καλλονές για… φασίνα! Σκέψεις να έρθει και στην Ελλάδα

Την χρυσή τομή βρήκε εταιρεία καθαριότητας στην Βρετανία, η οποία χρησιμοποιεί γυμνές καλλονές για το… σκούπισμα. Οι γυμνές καθαρίστριες κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους στα σπίτια των Βρετανών κατά τη διάρκεια του lockdown, που τα κέρδη της εταιρείας εκτοξεύτηκαν.

Μάλιστα, η ιδρύτριά της ετοιμάζεται να επεκτείνει την επιχείρηση σε ολόκληρο τον πλανήτη, με ανοιχτό το ενδεχόμενο οι υπηρεσίες αυτές να έρθουν και στην Ελλάδα κάποια στιγμή.

Οι καλλονές που εργάζονται για την 33χρονη Νίκι Μπέλτον και την εταιρία Naked Cleaning Company έχουν γίνει περιζήτητες στη Βρετανία, καθώς με 83 ευρώ την ώρα κάνουν φασίνα φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους ή topless, ενώ 105 ευρώ την ώρα είναι αρκετά για να τα πετάξουν όλα και να σκουπίσουν ολόγυμνες.

Η Μπέλτον αποκάλυψε στη «Sun» ότι κατά το lockdown η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα, διότι η εταιρεία τηρεί με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας. Οι καθαρίστριες μπορεί να είναι τσίτσιδες, όμως φορούν πάντα μάσκα και φροντίζουν να βρίσκονται συνεχώς σε απόσταση δύο μέτρων από τον ένοικο του διαμερίσματος.

Με δεδομένο ότι τα ταμεία της εταιρείας έχουν «σπάσει», η Μπέλτον αποκάλυψε ότι το παγκόσμιο franchise της Naked Cleaning Company ετοιμάζεται να ανοίξει γραφεία σε Ολλανδία, ΗΠΑ και Καναδά. Σειρά θα πάρει η Αυστραλία και στη συνέχεια όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες ανά τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων ενδεχομένως και η Ελλάδα.

newsbreak.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.