Χαμός στο Πρωινό – «Η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου, την προσέβαλε ο Κούγιας και ήσουν αμέτοχος»

Η Τζεφ Μοντάνα, το διεθνούς φήμης non-binary (μη δυαδικό) μοντέλο φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 11/2 στο Πρωινό. Η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Είμαι κατά της βίας, των βιασμών και του Λιγνάδη» ανέφερε αρχικά στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε πως «αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών. Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν την έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό».

«Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις… Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτή τη θέση και προσέβαλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου… Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει» ανταπάντησε η Τζεφ Μοντάνα.

«Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στην ατάκα του μοντέλου για τη Φαίη Σκορδά.

Σε άλλο σημείο, η Τζεφ Μοντάνα είπε ότι ήταν θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο προτίμησε να μην απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα όταν τον ρώτησε το πώς χειραγωγήθηκε. «Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.