Χαμός στον ΣΚΑΪ! Επίθεση Πορτοσάλτε στον Παυλάκη για τους εμβολιασμένους και τα lockdown (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος – σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε εξαπέλυσε επίθεση στον καθηγητή Παυλάκη όταν ο τελευταίος είπε ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό.

Ο καθηγητής του Τμήματος Ανθρωπίνων Ρετροϊών του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ κ. Γιώργος Παυλάκης επανέλαβε πολλές φορές ότι πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και έτσι συντηρείται η πανδημία και ο μοναδικός τρόπος για να ανασχεθεί είναι να διακοπούν οι κοινωνικές επαφές.

Δείτε ακόμα:  Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά με κορονοϊό

Παρόλα αυτά, ο Άρης Πορτοσάλτε επέμενε έναντι του καθηγητού ότι δεν μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι, ενώ μιλούσε με απίστευτη έπαρση εναντίον ενός σοβαρού επιστήμονα.

Ο κ. Παυλάκης εξήγησε ότι τα όσα λέει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καταντούν αντιπαραγωγικά:

«Δεν είναι επιδημία των ανεμβολίαστων, αυτό είναι αποπροσανατολιστικό», επανέλαβε ο καθηγητής και πρόσθεσε: «Η επιδημία συντηρείται και από εμβολιασμένους και από μη εμβολιασμένους».

Δεν υπάρχει θέμα καραντίνας επέμενε με ύφος ο Πορτοσάλτε:

“Εμείς οι εμβολιασμένοι γιατί να κλείσουμε; Επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί η μειονότητα; Να πάνε να εμβολιαστούν ή να περιμένουν τη μοίρα τους», είπε με απίστευτη κυνικότητα, ο κ. Πορτοσάλτε.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Πόσα από τα 5.157 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα (4/12) στην Ανατολική Αττική

libre.gr