Χαμός στον ΣΚΑΪ: Φεύγει η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων

Τι οδήγησε στο «διαζύγιο» – Γιατί δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία… Η γνωστή δημοσιογράφος ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου, κλείνοντας έναν απο τους πιο σημαντικούς κύκλους στη δημοσιογραφική της καριέρα.

Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr η δημοσιογράφος θα επιχειρήσει το επόμενο βημα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της που ειναι η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Ποια είναι και γιατί φεύγει;

Η απόφαση του σταθμού να “παγώσει” το project του ΣΚΑΙ24 που εκεί θα είχε θέση κεντρικής παρουσιάστριας, λέγεται ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο της εκτός Φαλήρου! Σημειώνεται ότι πέρυσι το καλοκαίρι, είχε δεχθεί πρόταση από το OPEN πριν το κανάλι αποφασίσει να συνεργαστεί με την Ελλη Στάη, αλλά τότε η δημοσιογράφος – προφανώς, δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη…

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ενας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ η Λυμπεράκη, είναι επειδή η καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας είναι καλυμμένη από τη Σια Κοσιώνη για τα επόμενα χρόνια!

newsbomb.gr

 

Διαβάστε επίσης