Χάος στη Mercedes Ελλάς!

Η απόφαση ελήφθη. Και τώρα δεν μένει παρά να υλοποιηθεί το σχέδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γερμανοί δεν είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα του Έλληνα μάνατζερ.

Μπορεί στις πωλήσεις να βρίσκονται σε ελαφρώς καλύτερο επίπεδο από τον άλλον γερμανικό κολοσσό της BMW, ωστόσο δεν είναι αυτό που ήθελαν. Θεωρούν ότι δεν επετεύχθη ο στόχος και πλέον είναι ασύμφορη η παρουσία της Mercedes στην Ελλάδα.

Ανώτερο στέλεχος από το στρατηγείο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ολλανδό επιχειρηματία της ΕΚΚΑ, που θεωρείται ο μεγαλύτερος dealer της Ευρώπης.

Σχετικές ανακοινώσεις επίσημα δεν έχουν γίνει από την ελληνική εταιρεία, ωστόσο είναι επιβεβαιωμένη η απόφαση της Γερμανίας.

Δείτε ακόμα:  Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στην αυλή του σχολείου

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι με τις πολλές ενότητες που έχει στην Ελλάδα η Mercedes. Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με τα πούλμαν, τα ελαφρά και βαριά φορτηγά και τα μικρά επαγγελματικά αυτοκίνητα. Άλλο ένα ζήτημα που πρέπει να λύσουν οι Γερμανοί άμεσα είναι τα ανταλλακτικά. Ακόμα οι Γερμανοί εξέφρασαν την επιθυμία να πουληθεί και το κτήριο της Mercedes Ελλάς στην Κηφισιά.

zougla.gr