Χάρης Ρώμας: «Προσπαθούμε να κάνουμε το “Πεφταστέρι” με άλλον πρωταγωνιστή»

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν συμμετέχει φέτος σε κάποια τηλεοπτική σειρά, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει το «Πεφταστέρι» με την Άννα Χατζησοφιά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι εξήγησε αρχικά, πως η ενασχόλησή του με την πολιτική φέτος δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στην τηλεόραση.

«Πολλές φορές με ρωτάνε γιατί δεν παίζω κάπου φέτος. Δεν παίζω, άφησα και το θέατρο. Δεν μπορώ να το κάνω και δεν μπορώ τελικά, να κάνω ούτε τηλεόραση», είπε αρχικά.

«Προέκυψε κι αυτή η ιστορία με το “Πεφταστέρι” το περίφημο, που είναι ο μεγάλος καημός της Άννας Χατζησοφιά. Προσπαθούμε να το κάνουμε με άλλον πρωταγωνιστή. Ψάχνουμε να δούμε πώς θα το κάνουμε με έναν σπουδαίο συνάδελδο, γιατί είναι κρίμα, έχουμε γράψει ήδη 15 επεισόδια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε αργότερα, θέλει να αποτραβηχτεί για λίγο από τον χώρο της σόουμπιζ και να συμμετέχει ενεργά στην πολιτική δράση.

«Έχω μεγάλες ευθύνες ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τον λόγο που έδωσα στον Πατούλη τον τηρώ και τον τιμώ. Θέλω να είμαι εκεί, επί των επάλξεων. Τον Οκτώβριο του 2023 θα έχω κλείσει 40 χρόνια στη σόουμπιζ. Θα έχει κλείσει ένας μεγάλος κύκλος, οπότε αισθάνθηκε ότι πρέπει να ανοίξει ένας άλλος. Ένας κύκλος προσφοράς», δήλωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ανέφερε πως αυτή του η αποχή από την τηλεόραση, δεν τον κάνει να νιώθει ότι «προδίδει» το επάγγελμά του. «Την τηλεόραση την αγαπώ. Δεν αισθάνομαι ότι την προδίδω, γιατί είμαι εκεί. Οι επαναλήψεις παίζονται ακόμα με μεγάλη επιτυχία και αυτό με χαροποιεί», είπε κλείνοντας ο Χάρης Ρώμας.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.