Χατζηαναστασίου (Θησέας Ν. Μάκρης): «Να φτιάξουμε ομάδα για τα επόμενα χρόνια»

Οι αποχωρήσεις στον Θησέα Νέας Μάκρης καταδεικνύουν το πλάνο που ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα. Ήδη το σχέδιο είναι ξεκάθαρο, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Βλάση Χατζηαναστασίου στο Epsanastisentra.

O τεχνικός του Θησέα τόνισε ότι οι προσθήκες που θα γίνουν θα έχουν γνώμονα την ποιότητα αλλά και την ηλικία, σημειώνοντας ότι και η δουλειά στις προπονήσεις έχει προσαρμοστεί πάνω στα νέα δεδομένα.

«Εμείς βρισκόμαστε πλέον σε μια μεταβατική περίοδο. Έφυγαν κάποια παιδιά από το ρόστερ μας και πλέον είμαστε σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση της ομάδας. Έχουμε ήδη κάποιες επαφές και είμαστε κοντά στις επόμενες κινήσεις μας», τόνισε ο Βλάσης Χατζηαναστασίου στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Γνώμονας είναι να φτιάξουμε την ομάδα για τα επόμενα χρόνια, κάνοντας τις κατάλληλες προσθήκες με κριτήριο την ποιότητα που θέλουμε στην ομάδα και το νεαρό της ηλικίας. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και πάνω σε αυτό δουλεύουμε και στις προπονήσεις. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία».

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com