Χατζηαναστασίου (Θησέας): «Σοβαροί για να ελπίζουμε σε κάτι καλό»

Η μεγάλη νίκη επί της Τριγλίας δεν κάνει τους ανθρώπους του Θησέα να πετάνε στα… ουράνια. Αντίθετα όλοι είναι προσγειωμένοι με πρώτο τον Βλάση Χατζηαναστασίου που δίνει και το σύνθημα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αγίας Μαρίνας, μιλώντας στο Epsanastisentra, τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να είναι σοβαρή για να ελπίζει σε κάτι καλό απέναντι στον Άρη Βούλας, ενώ σημείωσε ότι η εικόνα της αναμέτρησης της πρεμιέρας με την Τριγλία δεν αντικατοπτρίζεται από το τελικό σκορ.

«Η εικόνα του ματς δεν αντικατοπτρίζεται από την έκταση του σκορ. Παρόλο που ήμασταν καθηλωτικοί απέναντι στην Τριγλία, στο διάστημα 45-65’ και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, το υπόλοιπο διάστημα ανήκει στον αντίπαλο και ο Κατσιούλης ήταν αυτός που με συνεχόμενες αποκρούσεις μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Για εμένα μετράνε μόνο οι τρεις πόντοι και τίποτα άλλο», τόνισε για το ματς της πρεμιέρας ο Βλάσης Χατζηαναστασίου, στο Epsanastisentra, και συνέχισε:

«Ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι, από τα 29 που μένουν στο πρωτάθλημα για εμάς. Αντίπαλος είναι αυτή τη φορά ο Άρης Βούλας, μια ομάδα που δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση στο ξεκίνημά της. Είναι ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή και ελπίζω να πάρουμε κάτι καλό».

epsanastisentra.blogspot.com