«Χείμαρρος» ο Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Η υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης»

O Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο σκηνοθέτης των “Άγριων μελισσών” μίλησε το πρωί της Τρίτης (18/5) στην εκπομπή το “Πρωινό” για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος πήρε θέση στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους μετά από τα όσα υποστήριξε ο γνωστός κωμικός για τη σχέση του με την ηθοποιό.

Ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών χθες το απόγευμα (17/5) έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υποστηρίζοντας την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρωταγωνιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Οι περισσότερες καταγγελίες που έφτασαν από το ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν παραγεγραμμένες, αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας ο εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία που συγκέντρωσε και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γνωστού κωμικού για βαρύτατα αδικήματα.

Η υπόθεσή του πια περνά στα χέρια του ανακριτή ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αμέσως μετά την απολογία του ηθοποιού ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.

O Σπύρος Μιχαλόπουλος μιλώντας στο “Πρωινό” σχολίασε την ανάρτησή του, παίρνοντας θέση στα όσα ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο απολογητικό του υπόμνημα, αναφέροντας πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Επιπλέον τόνισε πως η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης και πως ο ίδιος προχωράει σε μια κατάσταση “δολοφονίας χαρακτήρων”.

Δείτε το βίντεο.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.