Χωρίς εμβολιαστικά κέντρα ο Δήμος Παλλήνης

Με αφορμή τη έναρξη εμβολιασμού των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών, η Ειρήνη Κουνενάκη, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Δυστυχώς, η έλλειψη δομής υγείας στο Δήμο Παλλήνης -για τη δημιουργία της οποίας από το 2019 πρωτοστατεί η δημοτική παράταξη μας- στέλνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στα εμβολιαστικά κέντρα που έχουν οριστεί απο το Υπουργείο Υγείας, δηλαδή, στα Κεντρα Υγείας Ραφήνας και Σπάτων.

Με τον κακό κυβερνητικό σχεδιασμό, τις τελευταίες ημέρες αρκετοί συνδημότες μας που προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό, στα παραπανω Κεντρα Υγείας, παραπέμφθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Πεποίθηση μου είναι ότι ο Δήμος μας, οφείλει άμεσα να συμπαρασταθεί στους συντοπίτες μας άνω των 85 ετών και να συνδράμει με ευθύνη και ευαισθησία τη συμμετοχή τους στη διαδικασία εμβολιασμού.

✅Η κοινωνική υπηρεσία η το τμήμα δημόσιας υγείας να επικοινωνήσει, με ολους τους ηλικιωμένους και να τους ενημερώσει για τη διαδικασία των εμβολιασμών
✅Σε συνεννόηση με τα ΚΕΠ, να διευκολύνει στην υποβολή αιτήματος εμβολιασμού για τους μοναχικούς ηλικιωμένους η ακόμη και των Α.μΕΑ.
✅Να οργανώσει την μεταφορά τους στους τόπους εμβολιασμού, στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα μετακίνησης.

Θα αφήσουμε αβοήθητους τους ηλικιωμένους της πόλης μας?
Είναι βέβαιο ότι χρειάζονται και έμψυχη και πρακτική υποστήριξη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα εμβολιαστικά Κέντρα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.