Χωρίς κλιματισμό στο αυτοκίνητο για οικονομία

Τέλος και στο ερκοντίσιον βάζει η ακρίβεια στα καύσιμα. Οι οδηγοί μέσα στην απόγνωση τους προσπαθούν να βρουν τρόπους ακόμα και αν τους βασανίζουν να μειώσουν τα καθημερινά κόστη.

Πολλοί οδηγοί μάλιστα επιστρατεύουν και κόλπα οικονομίας για να μειώσουν την κατανάλωση, προκειμένου αν μην κάψουν βενζίνη για την χρήση του ερκοντίσιον θα ξεκινήσουν νωρίτερα από το σπίτι τους και πριν ο ήλιος ανεβάσει την θερμοκρασία ή θα κάνουν τα ραντεβού και τις μετακινήσεις τους σε απογευματινές ώρες και όχι το μεσημέρι ώστε να οδηγούν άνετα χωρίς ερκοντίσιον.

Οι ειδικοί λένε πως η κατανάλωση αυξάνει ακόμα και ως 10% στα αυτοκίνητα κάτι που μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να φτάσει και τα 150 ευρώ.

Πόσο αυξάνεται η κατανάλωση από το κλιματιστικό

Αύξηση από 5-10%

Για τους καλοκαιρινούς μήνες + €115 – €150

Η επιστροφή στα ανοιχτά παράθυρα για πολλούς είναι η λύση όμως από την άλλη η οδήγηση σε ανοιχτό δρόμο όπως λένε οι ειδικοί με ανοιχτά παράθυρα επίσης επιβαρύνει την κατανάλωση ακόμα και περισσότερο από το κλιματιστικό.

Τέρμα τα κλιματιστικά στα ταξί

Το κλιματιστικό θα ανοίξει μόνο αν ο πελάτης το ζητήσει. Ο λόγος; Η αύξηση στην κατανάλωση που σε εποχές ακραίας ακρίβειας στα καύσιμα είναι κάτι που όλοι οι επαγγελματίες θέλουν να αποφύγουν.

Όπως θα πουν όταν όλη την ημέρα μετα βίας βγάζουν 10 και 15 ευρώ η χρήση του ερκοντίσιον στο ταξί θα σημαίνει πως θα πάνε σπίτι με άδεια χέρια.

 

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.