Χρηστίδου για Φιλιππίδη: «Φανταστείτε να αθωωθεί, μετά από τόσες καταγγελίες! Κάτι θα πήγαινε πολύ λάθος»

Ο νέος δικηγόρος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που υπερασπίζονται δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη και διαπομπεύονται. Πρόσφατο παράδειγμα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Αμέσως, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση λέγοντας ότι «όπως επιλέγουν οι άνθρωποι να βγουν να τον υπερασπιστούν, με τον ίδιο τρόπο, έχουν και οθ άνθρωποι που ακούνε αυτές τις απόψεις να αντιδράσουν. Δε μπορούμε να λέμε ότι ο καθένας θα λέει τη γνώμη του αλλά αυτός που ακούει αυτόν που υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό να μη μπορεί να εκφραστεί».

«Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα. Εδώ παρατηρείται όσοι καθυβρίζουν τον κατηγορούμενο Φιλιππίδη να απολαμβάνουν μίας ασυλίας και όταν βγει μία ηθοποιός και πει μία καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη να προπηλακίζεται δημόσια» ανταπάντησε ο συνήγορος υπεράσπισής του και λίγο αργότερα σημείωσε προς τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον! Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις».

«Μπορεί οι γυναίκες στη δικογραφία να είναι τρεις, αλλά οι αφηγήσεις (για τον Πέτρο Φιλιππίδη) είναι εκατοντάδες. Θα εμφανιστεί αυτό μπροστά σας. Όλο το πλαίσιο της γενετήσιας κακοποίησης και της προσβολής θα είναι στον φάκελο και θα αποτελούν μέρος της υπόθεσης» έσπευσε να πει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το πιο εύκολο στη ζωή είναι να κατηγορείς και το πιο δύσκολο είναι να υπερασπίζεσαι. Κι εσείς κάνετε το πιο εύκολο τώρα, γίνεστε δημοφιλής κατηγορώντας έναν άνθρωπο» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega να μην το αφήνει ασχολίαστο «Έχω αποφύγει εδώ και καιρό τους λαϊκισμούς. Είμαι πολύ ευγενική και προσπαθώ να κρατώ ένα επίπεδο».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.