Χριστίνα Λαμπίρη: Ο εγγονός της, η ζωή στην Πάτρα και η απουσία από την τηλεόραση (video)

Στην Πάτρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία μίλησε για την κόρη και τον ενάμιση περίπου έτους εγγονό της, αλλά και την απουσία της από την τηλεόραση.

«Είναι η κόρη και ο εγγονός μου στην Πάτρα. Νιώθω υπέροχα που έχω εγγονάκι. Είναι μία σχέση πολύ ξεχωριστή. Λιώνω» παραδέχτηκε η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας για τον εγγονό της.

«Η τηλεόραση μου λείπει ως δουλειά. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα» σχολίασε η παρουσιάστρια για την απουσία της από την τηλεόραση.

Δείτε ακόμα:  Μάρκος Σεφερλής: “Λύγισε” μιλώντας για τους γονείς του – Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε πριν από έναν περίπου μήνα τον εγγονό της που πήρε το όνομα Διονύσης.

Η ίδια είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος, παίξαμε εδώ και τώρα κοιμάται του καλού καιρού όπως όλα τα παιδάκια.

Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Η ιστορία της ζωής μου είναι να μένω μακριά από την Μαρίσα. Είμαστε τόσο κολλητές και την στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία και τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα…

Δείτε ακόμα:  Η Φάρμα: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία της πρεμιέρας

Μου λέει η κόρη μου “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, και του γάμου και της γέννα και της βάπτισης”. Η Μαρίσα έφτιαξε τη ζωή της εν μέσω καραντίνας, έκανε τον πολιτικό γάμο μακριά. Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της, τον Νίκο. Στη βάφτιση είμαστε σε πολύ κλειστό κύκλο, λίγοι και καλοί».

fthis.gr