Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη μητέρα του που έγινε τραγούδι – θρύλος

Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε τον Ιανουάριο του 2020 ο Χρήστος Κυριαζής. Μίλησε για τα σκοτάδια του και αποκάλυψε ποιο είναι το τραγούδι-φάντασμα που τον «κυνηγούσε».

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής. Στη συνέντευξη που έδωσε τον Γενάρη του 2020 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε μιλήσει για τη ζωή του, για την οικογένειά του, αλλά και το τραγούδι-θρύλος «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» που το 1992 έμελλε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά τραγούδια της εποχής.

«Ό,τι αγαπάω», είχε πει τότε για τη μητέρα του, «μου θυμίζει τη μάνα μου, πήρα πάρα πολλή αγάπη. Απίστευτη, ήμουν πολύ άτακτο παιδί, δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω κάνει».

Δείτε ακόμα:  Aπόψε στις 21:00 ο μεγάλος τελικός του Survivor στο ΣΚΑΙ

Είχε επίσης μιλήσει για τα πολύ χαρούμενα παιδικά του χρόνια, που όμως στη συνέχεια έδωσαν τη θέση τους στα σκοτάδια, όταν άρχισαν οι έρωτες.

«Τα σκοτάδια έπεσαν με τους έρωτες. Κατάλαβα ότι όταν είμαι ερωτευμένος χάνω τον εαυτό μου, δεν ήταν ο Χρήστος, έκανα μ@λ, αρχίζει και υπερέχει ο άλλος, αυτός που ερωτεύεσαι».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη μουσική και το τραγούδι περιέγραψε πως όλα ξεκίνησαν όταν 8 ετών με μια κιθάρα που είχε πάρει ο αδερφός του και άρχισε να τραγουδάει το «Βράχο-βράχο τον καημό μου».

Δείτε ακόμα:  Μπαλάσκας για Θέμη Αδαμαντίδη: "Όταν τον γνώρισα τρίκλιζε - Έχει ξαναπασχολήσει πολλές φορές" (βίντεο)

Είχε αποκαλύψει δε το άγχος στις live εμφανίσεις του, που δεν σταμάτησε ποτέ να έχει. «Μου αρέσει το στούντιο, στο live έχω πολύ τρακ, μετά το δεύτερο τραγούδι ηρεμώ. Την ίδια ώρα που ανοίγει η πόρτα για να βγω είναι δύσκολο. Κάθε φορά το ίδιο πράγμα».

«Έχω λόξα με τις κιθάρες, είναι τα “κορίτσια” μου» ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ο πατέρας του ήταν επιπλοποιός, έμαθε και εκείνος την τέχνη της επιπλοποιίας, όμως δεν άφησε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Τραγουδοποιός και τραγουδιστής, ο Χρήστος Κυριαζής μάς χάρισε ουκ ολίγα τραγούδια που τη δεκαετία του ’90 έγιναν αγαπημένα, με τους δίσκους του να σαρώνουν σε πωλήσεις.

Δείτε ακόμα:  Σασμός: Μαθιός και Άγγελος πιάνονται στα χέρια στο καφενείο

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία το 1986 με τον δίσκο «Όταν καθόμαστε σπίτι», όμως το 1992 ο δίσκος «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» έκανε πολλές χιλιάδες πωλήσεις.

ieidiseis.gr