Χρήστος Πάζης: «Πέρασα κορoνοϊό και ήταν φρικτά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Πάζης στην κάμερα του Love It το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που έδωσε με τον κορoνοϊό καθώς και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν στις φωνητικές του χορδές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πάζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα κορωνοϊό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ενώ προσέχαμε πάρα πολύ σαν οικογένεια, δεν ξέρω πως το κόλλησα. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως υπάρχει πρόβλημα.

Πέρασα δύσκολα 15 μέρες αλλά ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκα. Είχα πολλά συμπτώματα. Ημικρανίες, πόνους στο σώμα, ήταν φρικτά» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερο θέμα με την υγεία του.

Δείτε ακόμα:  Σοφία Μουτίδου: «Ποτέ δεν μας είπαν γιατί κόπηκε το The Booth»

«Όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα με τη φωνή μου σκέφτηκα πως καταστράφηκα, ότι έχασα τα πάντα, έχασα τη ζωή μου. Πήρα πάρα πολλά μαθήματα από αυτό. Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου και τι είναι η ζωή» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Είχα κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές χορδές, διογκώθηκε πάρα πολύ γιατί το άφησα και έφτασα σε ένα σημείο που χρειάστηκε να κάνω πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει».

protothema.gr