Δ. Μαραθώνα: Ενημέρωση για τα κλαδευτικά – κηπευτικά υπολείμματα και τα ογκώδη αντικείμενα – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες

Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Συντήρησης Υποδομών σε μια προσπάθεια αναδιάρθρωσης και αναμόρφωσης των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, ενημερώνει ότι:

Για την διευκόλυνση και την αποσυμφόρηση της περιοχής μας, από τα κλαδευτικά-κηπευτικά υπολείμματα και τα ογκώδη αντικείμενα, παρακαλούμε αυτά να εναποτίθενται σε ελεγχόμενο χώρο μέχρι να απομακρυνθούν από ειδικά συνεργεία του Δήμου μας, υποβάλλοντας αίτημα ΕΔΩ και αναφέροντας οπωσδήποτε ΑΦΜ και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σε διαφορετική περίπτωση οι κάτοικοι μπορούν να τα μεταφέρουν με ίδια μέσα χωρίς χρέωση στο Σταθμό Μεταφόρτωσης στο 6ο Χιλιόμετρο της Λ. Διονύσου εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως τις 18:00.

Η υπηρεσία δεν έχει τη δυνατότητα αποκομιδής μπάζων – αρμόδιες γι’ αυτό είναι οι τοπικές, ιδιωτικές μάντρες οικοδομικών υλικών.

Θυμίζουμε ότι η ανεξέλεγκτη εναπόθεση απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά με πρόστιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού Κανονισμού Καθαριότητας.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας για ένα καλύτερο περιβάλλον χωρίς σκουπίδια.

Οι κάτοικοι μπορούν να απευθύνονται για την εξυπηρέτηση τους στα γραφεία της Δ/νσης Καθαριότητας που βρίσκονται στο Δημαρχείο του Μαραθώνα

Ταχ.Δ/νση: Οινόης αρ. 6 Μαραθωνας ΤΚ:19007, τηλέφωνο: 22943 20928

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δήμου Μαραθώνος

Γεώργιος Ζούρος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.