ΔΕΗ: Από τους λογαριασμούς “χρυσάφι”, στο απόλυτο σκοτάδι!!! Απλά τραγικοί


Η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην Ανατολική Αττική, που δεν οφείλεται στην κακοκαιρία, αλλά στο σαθρό δίκτυο της ΔΕΗ, συνεχίζεται με το «επιτελικό» νέο νούμερο εξυπηρέτησης της ΔΕΗ απλώς να μετατοπίζει κάθε τόσο την εκτιμώμενη ώρα αποκατάστασης.

Η γελοιότητα της θέσπισης του νέου αριθμού «εξυπηρέτησης» θα ήταν μόνο για γέλια, αν στις περιοχές αυτές δεν ήταν τόσο ανεβασμένος ο μέσος όρος ηλικίας και κάτ´ επέκταση τα προβλήματα υγείας των πολιτών.

Εκτός από τη μητέρα μου που κάθε μέρα συνδέεται στο μηχάνημα της περιτοναϊκής, μόνο στην γειτονιά μου γνωρίζω άλλους δυο ηλικιωμένους με μηχανική υποστήριξη.

Δείτε ακόμα:  Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος - Ουρές χιλιομέτρων προς Ραφήνα

Προσθέτοντας και το πρόβλημα στέρησης θέρμανσης τόσων ωρών σε περιοχές που ο μέσος όρος ηλικίας είναι ανεβασμένος, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως ο κεντρικός μηχανισμός κοιμάται ορθός και σκασίλα του.

Ειδικά η ΔΕΗ που πλέον στέλνει λογαριασμούς της τάξης των 500€ ακόμα και σε ανθρώπους με κοινωνικό τιμολόγιο, παρά τις «προετοιμασίες», αποδείχθηκε ανίκανη να αντιμετωπίσει ένα έκτακτο καιρικό φαινόμενο ακόμη και εντός των ορίων της Αττικής. Και μάλιστα από τις πρώτες κιόλας ώρες, αφού το ρεύμα είναι κομμένο από τη μία το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Δείτε ακόμα:  Μαρκόπουλο: Αίσιο τέλος! Βρέθηκε ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί

Ήδη έχουν έρθει στο irafina.gr  μυνήματα από παντού για διακοπές ρεύματος! Από τη Νέα Μάκρη, την Παλλήνη, τη Ραφήνα, την Αρτέμιδα… Άλλος έχει μωρά, άλλος ηλικιωμένους, άλλος δεν έχει άλλο τρόπο αν ζεσταθεί…