Δείτε live την αποψινή (18/4) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου (βίντεο)

Δείτε ζωντανά την σημερινή (18/4) συνεδρίαση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής με την 1η Υποχρεωτική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου οικονομικού έτους 2024, Πράξης της Δημοτικής Επιτροπής.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής με την 1η αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου οικονομικού έτους 2024, Πράξης της Δημοτικής Επιτροπής.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης 2ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024.

Ψήφισμα υπέρ της πρότασης του Δήμου Μαραθώνος για την μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Μαραθωνίων στην Αυθεντική Διαδρομή και την αναγνώριση του κορυφαίου χρόνου διάνυσης της Αυθεντικής Διαδρομής, ως μοναδικού παγκοσμίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Δρόμο.

Λήψη απόφασης περί υποβολής αιτήματος του Δήμου προς το Υπουργείο Υγείας για την παράταση παραχώρησης χώρων του πρώην Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΝΤΑΟΥ) που ήδη χρησιμοποιούνται από τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και καλύπτουν πάγιες ανάγκες του.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στο Δίκτυο Πόλεων με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο “CI-PRO-NET” και την εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υπογραφή της Διακήρυξης και του Καταστατικού Σύστασης του Δικτύου.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην υπόθεση της αγωγής Μ.T. Σπηλιώτη κλπ.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην υπόθεση της αγωγής Μ. Χριστοφιλοπούλου.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της αμοιβής δικηγόρου για τον χειρισμό της υπόθεση αγωγής Α. Χατζησταματίου κλπ.

Λήψη απόφασης περί ορισμού αρμοδίου οργάνου για την σφράγιση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς και Θεάτρων- Κινηματογράφων και Ψυχαγωγικών Παιδειών.

Λήψη απόφασης περί διάθεσης πρόσθετων κοινοχρήστων χώρων με αντίτιμο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Λήψη απόφασης περί κατ’ εξαίρεση έγκρισης χορήγησης δικαιώματος υδροδότησης σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. γ’ του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (αριθ.πρωτ. 2488/14-02-2024 αίτηση).

Λήψη απόφασης περί κατ’ εξαίρεση έγκρισης χορήγησης δικαιώματος υδροδότησης σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. γ’ του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (αριθ.πρωτ. 2199/08-02-2024 αίτηση).

Λήψη απόφασης περί κατ’ εξαίρεση έγκρισης χορήγησης δικαιώματος υδροδότησης σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. γ’ του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (αριθ.πρωτ. 1901/02-02-2024 αίτηση).

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.