Δείτε ποιος “έκοψε” τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον Λιάγκα

Μια τηλεοπτική συνάντηση που μάλλον θα είχε ενδιαφέρον ματαιώθηκε. Ο λόγος για το on camera τετ α τετ που είχε προγραμματιστεί για χθες το πρωί μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αρχικά ο Λιάγκας με μια ιστορία στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε ότι το πρωί της Τετάρτης καλεσμένος στο «Πρωινό» θα ήταν ο Μικρούτσικος.

Στην πορεία ωστόσο ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ανέβασε μία άλλη, γράφοντας: «Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης. Θα σας τα πω όταν γράψω το βιβλίο».

Τι συνέβη στο παρασκήνιο; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είχε ενημερώσει την Barking Well Media, στο δυναμικό της οποίας ανήκει, για την εμφάνισή του στο «Πρωινό», εκπομπή ευθέως ανταγωνιστική του «Super Κατερίνα», του οποίου μέλος ήταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ο Μικρούτσικος.

Έτσι η εταιρεία δεν έδωσε τελικά άδεια στον Ανδρέα Μικρούτσικο για την εμφάνιση στο «Πρωινό». Στο θέμα αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης. «Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ άδεια για να μιλήσω οπουδήποτε», είπε και συνέχισε: «Δεν θα τον ρωτούσα “ποια είναι η γνώμη σου για την κυρία Καινούργιου”. Τώρα, αν ο άνθρωπος πει κάτι, εγώ δεν λογοκρίνω».

  • Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.