Δέκα συλλήψεις για παράνομη μπαρμπουτιέρα μέσα σε καφετέρια!

Για παράνομα τυχερά παίγνια συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο δέκα άτομα, με τους αστυνομικούς να κατάσχουν χρηματικό ποσό από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού.

Πρόκειται για οχτώ Έλληνες εκ των οποίων μια γυναίκα και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, εντοπίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος-καφετέρια σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνης, ιδιοκτησίας ενός Έλληνα ο οποίος απουσίαζε, να συμμετέχουν σε τυχερό παιχνίδι, τα γνωστά «ζάρια».

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν 3.160 ευρώ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, η υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος είχε επιτρέψει σε εννέα άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “κύβοι-ζάρια” με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος και απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά «το χρηματικό ποσό των 3.160 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και ζεύγος κύβων-ζαριών».

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.