Δεμένος με ιμάντες σε κρεβάτι στο Τζάνειο ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Αρνείται τη συνεργασία με τους γιατρούς

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο παραμένει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της 1ης Απριλίου.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους την 1η Απριλίου, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Τζάνειο και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό που μίλησε στο Live News, αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στο Live News ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιό του, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν πως είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα σκληρό δολοφόνο που έπρεπε να είναι στη φυλακή», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ενώ είναι καλά στην υγεία του, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος. Πετάει τους ορούς, τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα», ανέφερε στο Live News.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ.Γιαννάκος, ο 39χρονος με αυτή τη συμπεριφορά θέλει να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική γνωμάτευση, ενώ ήδη οι πρώτες γνωματεύσεις των ψυχιάτρων, οι οποίοι τον εξέτασαν μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, κάνουν λόγο για ένα χειριστικό άτομο.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.