Δεν πνίγηκε ο γιος του Μιλίνκοβιτς – Τι προκάλεσε τον θάνατο του

Η τραγική είδηση της ξαφνικής απώλειας του 13χρονου γιο του διάσημου βετεράνου άσου του βόλεϊ Μάρκος Μιλίνκοβιτς, Λούκα, την ώρα που έκανε κολύμπι, έκανε το γύρο του κόσμου και συγκλόνισε το χώρο του αθλητισμού κι όχι μόνο.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις νεότερες πληροφορίες που προέρχονται από τη Σερβία, ο θάνατός του άτυχου παιδιού δεν οφείλεται σε πνιγμό, αλλά σε εγκεφαλική αιμορραγία!

Την αποκάλυψη έκανε η τραγική μητέρα του παιδιού, Γιέλενα: “Ο γιατρός μού είπε πως υπήρξε εγκεφαλική αιμορραγία. Γι’ αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Γεννήθηκε στο νησί Μπρατς της Κροατίας. Κολυμπούσε από δύο χρονών. Στον Δούναβη, στον Ωκεανό, στη θάλασσα. Ήταν αθλητής και περνούσε τον χρόνο του με διάφορα σπορ, όπως το ποδήλατο και το μπάσκετ”.

Δείτε ακόμα:  Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ η Κ18 της Τριγλίας Ραφήνας!

Αμέσως μετά δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη και την οργή της για το αναπάντητο “γιατί” της τεράστιας απώλειας: “Γιατί σε αυτόν; Δεν μπορώ να πιστέψω πως το παιδί μου δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και τώρα περιμένουμε τις διαδικασίες από την Πρεσβεία. Δεν φεύγω χωρίς αυτόν, δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου…”.