«Δεν θα ήθελα να παίξω στις Άγριες Μέλισσες»

Ποιος γνωστός ηθοποιός δεν θα ήθελε να παίξει στις Άγριες Μέλισσες;

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, για τη στιγμή που απείλησε έναν σκηνοθέτη, ενώ τόνισε κατηγορηματικά πως δεν θα έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες.

«Είχα κάνει μια συνεργασία στην τηλεόραση στις “Ηρωίδες” και δεν είχα περάσει πολύ καλά. Δεν ήταν οι καλύτερες συνθήκες για να γνωριστώ με την τηλεόραση. Δεν θα ήθελα να παίξω στις Άγριες Μέλισσες. Πρόπερσι θα σου έλεγα ναι, φέτος θα σου πω όχι. Είχα μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια να ζω με πολύ λίγα χρήματα και να κάνω δεύτερη δουλειά και να εργάζομαι στο περίπτερο της οικογένειάς μου», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

Δείτε ακόμα:  Ο Χειλάκης αποκαλύπτει – «Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες»

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είπε στη συνέχεια: «Όταν με βλέπει ο κόσμος στο περίπτερο λέει “αμάν, ο περιπτεράς που κάνει και τηλεόραση” και όχι το αντίθετο. Είχα αντιληφθεί κακοποιητική συμπεριφορά σε μια συνεργασία μου σε παράσταση και δεν εμφανιστήκαμε στην πρεμιέρα. Αυτός μας έκανε ασφαλιστικά μέτρα και ήθελε να μας πάει στα δικαστήρια. Δεν συνέβη όμως τίποτα γιατί είχαμε πολλά ράμματα για τη γούνα του, οπότε αυτός έκανε πίσω».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο χώρος μας σήκωσε κεφάλι. Ο Λιγνάδης ήταν καθηγητής μου στη σχολή και μου συμπεριφερόταν μια χαρά. Είχα ακούσει όμως για όλα αυτά. Στα 18, μου έτυχε κάστινγκ για κινηματογραφικό ρόλο από σκηνοθέτη για τον οποίο έχουν υπάρξει καταγγελίες. Του είπα φύγε από μπροστά μου μη σε πλακώσω στις σφαλιάρες», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

Δείτε ακόμα:  Μάρκος Σεφερλής: “Λύγισε” μιλώντας για τους γονείς του – Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε

zappit.gr