Δεσμευθήκαμε να λύσουμε το πρόβλημα του οικισμού Ρομά στον Γέρακα & θα το κάνουμε, λέει ο Χρ. Αηδόνης

Λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση εκπροσώπων πολιτών του Γέρακα, του Κορωπίου και του Χαλανδρίου με στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση με την παραβατικότητα των Ρομά στους τοπικούς καταυλισμούς, ο δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης κατέθεσε τις προθέσεις του για την αντιμετώπιση του μείζονος αυτού προβλήματος.

Μιλώντας στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Αηδόνης έκανε σαφές ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα που ταλανίζει τους συμπολίτες του εδώ και πάρα πολλά χρόνια όχι μόνο είναι σε γνώση του αλλά το περιέλαβε και στις προεκλογικές εξαγγελίες του ώστε να κριθεί από τους πολίτες για την προσπάθεια λύσης που θα καταβάλλει.

Ο δήμαρχος Παλλήνης επεσήμανε πως ήδη συζητά με την αστυνομία για το θέμα των παραβατικότητας των Ρομά, επεσήμανε όμως ότι δεν είναι μόνον αυτό το ζητούμενο.

Χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν στον οικισμό του Γέρακα ως «υγειονομική βόμβα» ενώ συμπλήρωσε ότι οι πρώτοι που ζητούν την απομάκρυνση του οικισμού είναι οι Ρομά που μένουν σε σπίτια και βρίσκονται και αυτή μπροστά σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εικόνα.

Ο κ. Αηδόνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ευθύνες της πολιτείας όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ με εύσχημο τρόπο απέφυγε να σχηματοποιήσει επακριβώς τον τρόπο που θα κινηθεί χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν επιδιώκει ήδη την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων που στόχο έχουν την ένταξη των Ρομά του καταυλισμού στην τοπική κοινωνία.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.